На 20 юли 2023 г., от 19.30 ч., в Южен

...
 На 20 юли 2023 г., от 19.30 ч., в Южен
Коментари Харесай

Камелия Тодорова с лятно издание на проекта „Вечната музика“ в Южен парк II, София

 

На 20 юли 2023 година, от 19.30 ч., в Южен парк II зад музея „ Земята и хората “, Камелия Тодорова показва лятно издание на плана „ Вечната музика “. Билети за събитието се популяризират от ЕVENTIM и на касата на Sofia Summer Fest.

 

Музикалната стратегия включва обичани на генерации джаз стандарти, поп, рок, темп енд блус и соул шлагери. Камелия Тодорова радва публиката с нов взор върху типичен и модерни композиции.

 

Проектът „ Вечната музика “ непрестанно се развива. В лятното му издание, публиката ще чуе и тълкования на песни на реализатори от новата музикална история като Марвин Гей, Арета Франклин, Тина Търнър и други.

 

Ще звучат и едни от най-красивите емблематични български авторски песни от репертоара на Камелия Тодорова.

 

Проектът „ Вечната музика ” на Камелия Тодорова е пътешестване в международната музикална история. Отличава се с нови тълкования, актуален взор и последователност на българската музикална сцена.

 

За този план, неповторимата Камелия Тодорова основава екип от млади надарени музиканти и реализатори – трио беквокали и квартет музиканти.

 

Аранжиментите на включените в концерта творби са основани за този план от Юлиан Янев. Той е потвърден на българската музикална сцена пианист и е началник на музикалния квартет. В него се включват и Щерион Пилидов - китара, Радослав Славчев - бас, Георги Марков-младши - ударни.  

 

Камелия Тодорова и екипът на плана „ Вечната музика “ имат вяра, че класиката постоянно е млада. Хубава музика, другари и положително въодушевление са съставките на една прелестна лятна вечер в парка!

 

Фотограф: Петър Вълчев

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР